Δεν προκύπτουν νεότερα στο αίτημα του Απόλλωνα προς την ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών, με τις ενέργειες των κυανόλευκων να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει στραμμένη την προσοχή της στο παιχνίδι με τη Δόξα (25/11), ενώ με θετικό μάτι είδαν το ντεμπούτο του Σάλαϊ με την Εθνική Ουγγαρίας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0).

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση, χωρίς βέβαια τους διεθνείς. Στις 21 επιστρέφουν οι Κύπριοι και ο Καρ, ενώ την Παρασκευή θα επιστρέψει ο Ενσούε. Θα δούμε πως ανταποκρίνεται ο Ρομπέρζ στο πρόγραμμα που ακολουθεί και αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μέχρι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Ανεβάζει ρυθμό και ο Περέιρα, κερδίζει χρόνο».

Για τον Σάλαϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής εξελίξιμος, νεαρός με εμπειρίες, είχε γεμάτες σεζόν στην Ουγγαρία. Για εμάς είναι ότι καλύτερο να αγωνιστεί στην Εθνική του ομάδα που επέστεψε στο προσκήνιο. Θέλουμε μέσω της παρουσίας του και στον Απόλλωνα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα είναι εποικοδομητικό και για τις δύο πλευράς».

Για τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του Απόλλωνα: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, είμαστε πολύ πίσω. Ήταν εφιαλτικός ο Σεπτέμβριος, η ομάδα δεν πήρε τους βαθμούς για πολλούς λόγους. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έδαφος. Έχει φύγει η μιζέρια από την ομάδα και υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Είναι το καλύτερο μας κέρδος».

Για τους ξένους διαιτητές, την επιστολή στην ΚΟΠ και τα άλλα σωματεία: «Είναι σε πρώιμο στάδιο, όμως ο Απόλλωνας δεν θα το αφήσει έτσι. Η ΚΟΠ ήταν απασχολημένη με την Εθνική, όμως μετά τον αγώνα με το Βέλγιο θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες. Υπάρχουν θετικές αντιδράσεις από τα σωματεία όμως δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Πρέπει να έχουμε και γραπτώς την συγκατάθεση τους για να είμαστε πιο δυνατοί».

Πηγή:goal.philenews.com