Είχα διαβάσει κάποτε για τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου: Κάποιος Ρόμπερτ Χάμιλτον κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μήνες ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο.

Μπούρδες!!! Ποιος Χάμιλτον και πράσινα άλογα! Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο κυρίες και κύριοι βρίσκεται στην Κύπρο και το ονοματάκι αυτού είναι… Ιωάννης Λαζάρου!

Ναι, πολύ καλά καταλάβατε. Πρόκειται για εκείνο το χρυσό παιδάκι της Κυπριακής διαιτησίας που απορώ γιατί η Διοίκηση του Απόλλωνα ανέχεται ακόμα να τον τοποθετούν σε αγώνες της ομάδας τους.

Το περασμένο Σάββατο στον αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφο, είδε στο πρώτο ημίχρονο κάτι που δεν είδε κανένας άλλος, οφσάιντ στο καθαρότατο γκολ που σημείωσε ο Φώτης Παπουλής και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδε κάτι που είδε όλος ο κόσμος, τον σκόρερ της Πάφου να σπρώχνει την μπάλα με το χέρι και να σημειώνει ένα άκυρο γκολ που δυστυχώς όμως μέτρησε.

Δύο φάσεις που έγιναν στην περιοχή του, σχεδόν μπροστά στα μάτια του και δεδομένου του «ιστορικού» που συνοδεύει τον συγκεκριμένο κύριο με την ομάδα του Απόλλωνα (ίσως να του στέρησε το πρωτάθλημα την περίοδο 2014-15 στον περιβόητο αγώνα με την Αεκ στη Λάρνακα) δεν μπορεί να πείσει κανένα για δύο «αθώα» λάθη και όχι για εσκεμμένη ενέργεια.

Έτσι έχουμε και λέμε με απλά μαθηματικά: Μείον ένα καθαρό γκολ ο Απόλλωνας που δεν μέτρησε, συν ένα κάλπικο γκολ η Πάφος που δεν έπρεπε να μετρήσει μας κάνουν: Πλην δύο ο Απόλλωνας ή συν δύο η Πάφος… Άρα καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος!

Η πρώτη φορά λοιπόν που η «Θεά» τύχη κλείνει το μάτι στον τυχερούλη τον Λαζάρου, αφού ο Απόλλωνας κόντρα σε όλους και σε όλα κέρδισε τον αγώνα τελικά!!!

(Εδώ ο Λαζάρου με αναγκάζει να ανοίξω παρένθεση αφού δεν είμαι σίγουρος εάν χάρηκε ο συγκεκριμένος με το τελικό αποτέλεσμα-μάλλον το αντίθετο θα έγινε, αλλά όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της …νοσηρής μου φαντασίας και κλείνω την παρένθεση)

Ξημερώνει ο καλός μας ο Θεούλης την επόμενη μέρα, κάνει τα δικά του ο Γιώργος Νικολάου στο Αεκ-Ομόνοια, η Ομόνοια (και όχι μόνο) φωνάζει ακόμα για τη διαιτησία του και όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν αναπόφευκτα πάνω του, αφού εδώ είχαμε τελικά καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος για να ξεχαστεί αμέσως ο «φίλος» μας ο Λαζάρου.

Ούτε ο μυθικός Γκαστόνε να ήταν ο Λαζάρου. Για τόση τύχη μαζεμένη μιλούμε δηλαδή!!!

Υ.γ Έχεις και τον Νεκτάριο Πετεβίνο, να ρίχνει τα κροκοδείλια του δάκρυα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Φταίει λέει η κάρτα φιλάθλου που ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο ποδόσφαιρο και δεν ασχολείται πλέον…

Λοιπόν, Νεκτάριε Πετεβίνο σου έχω νέα: Δεν είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου. Η κάρτα φιλάθλου είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Το μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει σε όλα αυτά που βλέπουμε πιο πάνω, για τα οποία η ομάδα σου φέρει μάλιστα το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης!