Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Active παραχώρησε ο Ιωάννης Πίττας.

Ο 22χρονος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα βρίσκεται στο Κολόσσι και πως νιώθει έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με την Αλκή: «Αυτό το παιχνίδι, δεν ξεκίνησε καλά για μας. Πιστεύω πως η προσέγγιση και πως λειτούργησε η ομάδα ήταν πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και σχεδόν στο τέλος του αγώνα και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε δεχθήκαμε το γκολ, ήταν σαν να κόπηκαν τα πόδια μας. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω, μετά ήρθε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Κοντράστ συναισθημάτων, ήταν απίστευτο την μία στιγμή ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία και την άλλη στην πρώτη».

Για τα συναισθήματα του μόλις σκόραρε ο Φυτανίδης: «Ένιωσα δικαίωση μόλις σκόραρε ο Φυτανίδης. Δεν ήξερα καν ποιος έβαλε το γκολ, δεν μπορούσα να καταλάβω. Ήταν κάτι το απίστευτο. Δεν ήταν για καρδιακούς το παιχνίδι. Απίστευτο, ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για πάντα. Θα μου μείνει αξέχαστο».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην ΕΝΠ: «Είμαι φυσικά ικανοποιημένος και δικαιωμένος. Κανένας δεν μου έδωσε χρόνο όταν πήγα στην ΕΝΠ, πήρα όμως χρόνο δεν ήταν εύκολο και η χρονιά ήταν ιδανική για μένα και αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Αυγουστή: «Ο Απόλλωνας με ενημέρωσε ότι θα πάω πίσω στο Κολόσσι. Μεγάλωσα, ωρίμασα και είμαι έτοιμος να διεκδικήσω θέση στον Απόλλωνα. Θα δώσω ότι μπορώ στον Απόλλωνα».

Για το ότι είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ: «Είναι σημαντικό αλλά δεν μου λέει και πολλά αυτό εμένα. Έχω πολλά στο μυαλό μου και θέλω να πετύχω πολλά».