Ισόπαλη 1-1 εξήλθε η ομάδα μας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο και κρατούσε το σκορ της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό όταν και ισοφαρίστηκε από τον αντίπαλο του.

Στο 57′ ο Ζελάγια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αγκίρε ενώ στο 90′ ο Μιλοβάνοβιτς ισοφάρισε για τους Σέρβους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των τερματοφυλάκων (Παπαστυλιανού και Βολοτίνεν) και των Χάμπου, Καρώ και Μήτα. Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση, ωστόσο αυτούς τους πέντε δεν τους είδαμε στον αγωνιστικό χώρο αν δεν κάναμε κάποιο λάθος.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Μολ ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις, ενώ και ο Μπεσάτ είχε αξιοσημείωτη απόδοση. Στον Αγκίρε πιστώνεται η ασίστ στο γκολ της ομάδας μας.

Επίσης, καλή απόδοση είχε ο Ματία Σπόλιαριτς ο οποίος αγωνίστηκε στο β’ μέρος και ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας μας.

Συνολικά, το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, περνά το τεστ αν συνυπολογίσουμε την δυναμικότητα του αντίπαλου αλλά και την εποχή.

Ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές φάσεις με τους δύο προπονητές να βλέπουν το παιχνίδι πολύ σοβαρά.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και στο γεγονός ότι είναι μόλις οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Επίσης, το ρόστερ θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Δείτε τον αγώνα εδώ: