Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση Football Stars Day όπου θα αγωνιστούν για καλό σκοπό οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Cyta.

Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή την εκδήλωση ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Επίσης θα βρίσκονται εκεί και ο προπονητής μας αλλά και πρώην θρύλοι του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κοουτσάρει την ομάδα Κύπριων ποδοσφαιριστών στην οποία θα συμμετάσχουν από την ομάδα μας οι Ψύχας και οι δανεικοί Σπόλιαριτς και Πίττας.

Στην ομάδα ξένων θα αγωνιστούν οι Γιούστε και Βάλε.

Στο ημίχρονο, θρυλικοί πρώην ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος σε ποδοσφαιρικές δοκιμασίες με στόχο τη συλλογή χρημάτων για διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς. Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος οι Γιασεμάκης Γιασεμή, Τιμούρ Κετσπάγια, Σίμος Κρασσάς, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιάννος Οκκάς, Κούλλης Παύλου, Μιλένκο Σπόλιαριτς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Ηλίας Χαραλάμπους.

Ξεχωριστή στιγμή η συμμετοχή στην Football Stars Day του Μιλένκο Σπόλιαριτς και του υιού του Ματία, όπως και η συμμετοχή του Ιωάννη Πίττα υπό το βλέμμα του πατέρα του Πάμπου Πίττα, ο οποίος θα βρίσκεται στην ΑΕΚ Αρένα με τις ακαδημίες του Απόλλωνα.