«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ανόρθωση αλλάζει θέση. Σήμερα είναι έντονη, χθες ήταν ήπια. Σε ποιους κίτρινες κάρτες δεν δόθηκαν που έπρεπε; Σε παίκτες του ΑΠΟΕΛ; Προφανώς χθες το παιχνίδι όλα τα λάθη ήταν εναντίον της Ανόρθωσης. Αυτό λέγεται από πλευράς Ανόρθωσης. Δεν χρειάζεται να συζητούμε για το ποιος εμπαίζει την νοημοσύνη του κόσμου. Όταν ερωτάσαι για το αγωνιστικό και το πως η Ανόρθωση έπαιξε μόνο για την ισοπαλία και απαντάς πως αν μας δινόταν το πέναλτι δεν θα ίσχυε αυτό, τότε δεν εμπαίζεις με την νοημοσύνη του κόσμου.

Θα μπορούσε να σφυριχτεί πέναλτι στη φάση με το χέρι που προφανώς είτε δεν είδε ο διαιτητής είτε έκρινε πως δεν ήταν παράβαση. Έχει ομάδες που δυσκολεύονται να δουν ξεκάθαρα τα πράγματα. Την ίδια ώρα όταν ένας ποδοσφαιριστής σου κάνει βουτιά στην περιοχή και πρέπει να δεχθεί δεύτερη κίτρινη, δεν το λέμε. Το αφήνουμε εκεί και λέμε αυτά που θέλουμε.

Ενόχλησε η δική μου αναφορά πως αυτό το πράγμα πουλάει και γουστάρουμε να το συζητάμε. Θα συνεχίσω να το λέω γιατί είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αυτοί που μας ακούνε, ακούνε και τον ένα και τον άλλο και μπορούν να κρίνουν».

Αυτές τις ΧΡΥΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ τις έκανε ο Πέτεβίνος του ΑΚΟΠΕΛ!

 Ρε ΠΕΤΕ για όνομα του θεού παρανόησες σε βαθμό που πρέπει να το δεις σοβαρά. Έμαθα σας ούλλοι ρε μπρό κανεί με τις λαφαζανιές σας. Είπαμε πολλές φορές δεν καταλάβετε θεό, δεν σέβεστε κανένα, αλλά σταμάτα να λαλείς του κόσμου τις λαλ@κίες!

Εκάντισες γραφικός και εμετικός. Παρέτα να προκαλείς το κοινό αίσθημα και δείξε σεβασμό στον απλό τον κόσμο.

Προχτές στο κύπελλο εκοτσήνισες σαν το παντζάρι για να μία φάση που δεν ήταν πέναλτι, εχτές οι κότες είχαν 3 και δεν ντρέπεσαι και μιλάς!