Καλησπέρα καγκούρια,

Η επομένη ενός αποκλεισμού από τον τελικό του κυπέλλου και πολύ περισσότερο από την αελ, είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον οργανισμό του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα.

Σίγουρα η ομάδα μας προσπάθησε αλλά πλέον γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι μαζεμένες απουσίες σημαντικών και βασικών ποδοσφαιριστών, σε συνδυασμό με την αποκαρδιωτική προσφορά κάποιων άλλων δημιουργούν την αίσθηση ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας του 2019 έχει δημιουργήσει από μόνος του πολλές απαιτήσεις στον κόσμο του, ο οποίος προσδοκεί σ΄ αυτή την ανοδική πορεία που επιδεικνύει η ομάδα τα τελευταία χρόνια να προστεθούν επιπλέον τρόπαια στην ιστορία του.

Σίγουρα το να προκρίνεσαι στους ομίλους του Γιορόπα Λίγκ, να εξασφαλίζεις για 7η διαδοχική χρονιά ευρωπαϊκό εισιτήριο, να φτάνεις στα ημιτελικά του κυπέλλου και να διεκδικείς ακόμη το πρωτάθλημα (έστω και αμυδρές ελπίδες) και να θεωρείς την χρονιά σου «αποτυχημένη», τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το ΠΟΣΟ έχει μεγαλώσει ο Απόλλωνας και πόσο έχουν ανέλθει οι απαιτήσεις του κόσμου του.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά εμπόδια τα οποία συνάντησε ο Σωφρόνης και οι συνεργάτες του οι οποίοι όσο κι αν ανακατεύουν την τράπουλα αποτελέσματα δεν παίρνουμε!
Αυτό το οποίο άμεσα πρέπει να γίνει είναι να αρχίσει ο προγραμματισμός, ο οποίος θα πρέπει να κινηθεί σε σίγουρες και ποιοτικές λύσεις οι οποίες θα επαναφέρουν στην ομάδα ποιότητα και ισορροπία.

Οι προγραμματισμοί των προηγούμενων χρόνων είχαν θετικό πρόσημο, αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους οι οποίες ήταν μια σκέτη απογοήτευση.

Τώρα που υπάρχει χρόνος και γνωρίζουν άπαντες τις αδυναμίες θα πρέπει να προχωρήσουν για την όσο πιο γρήγορη ολοκλήρωση του σχεδιασμού.

Εγώ ως Κάγκουρας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς που ηγούνται της ποδοσφαιρικής ομάδας τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα γερό μάθημα για όλους!

Θα πρέπει όμως και ο κόσμος της ομάδας μας να στηρίξει και να μην εγκαταλείψει αυτούς τους ανθρώπους που μας έδωσαν τεράστιες στιγμές χαράς και περηφάνιας.

Η σωστή και τεκμηριωμένη κριτική ΜΟΝΟ καλό κάνει στην ομάδα μας, αντίθετα τα ψέματα και η λασπολογία ήταν τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν αν τακτά χρονικά διαστήματα το σύλλογο στην απόλυτη συρρίκνωση και απαξίωση.

Υ.Σ Κανείς στο απυρόβλητο.

Υ.Σ 1 Το να πανηγυρίζει κάνεις πρόκριση επί του Απόλλωνα εν έτει 2019 ισούται με κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Μαέστρο ένα Μπίγαλη παρακαλώ!

Αμέσως Κάγκουρα μου.