Την ώρα που οι άλλοι θα κάνουν την φιέστα της ντροπής, εμείς θα παρτάρουμε στο δικό μας χώρο χωρίς να λογαριάζουμε κανένα.

Αυτό είναι το μήνυμα του Κεντρικού οι οποίοι περιγράφουν μέσα σε λίγες γραμμές το τι συμβαίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση:

Μάγκες, ΠΕΡΗΦΑΝΑ αλάνια της ΛΕΜΕΣΟΥ, αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ολόκληρης της γης!

Η χρονιά τελείωσε άδοξα αφήνοντας όλους εμάς πικραμένους και απογοητευμένους. Νεύρα και θυμός παρέσυρε αρκετούς σε απαξιωτικά και μηδενιστικά σχόλια. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην ομάδα προβλημάτισαν και ανάγκασαν αρκετούς να ζητήσουν κεφάλια..

Ο χρόνος αδέρφια δεν είναι μόνο γιατρικό. Μέσα από τον χρόνο φανερώνονται πολλά. Οι βρωμιές βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν τις συμφωνίες στα υπόγεια μπουντρούμια της διαφθοράς. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται αφήνοντας εκτεθειμένα τα λαμόγια που λυμαίνουν το ποδόσφαιρο μας.

Οι φλώροι ντροπιασμένοι «φωνάζουν» σιωπηρά.. μέχρι την επόμενη φορά που σαν προβατοποιημένοι και έμμισθοι στρουθοκάμηλοι θα τρέξουν στον εξώστη..

Τα ασπόνδυλα πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο.. βγάζοντας απωθημένα δεκαετιών. Ξεφτιλισμένοι και ντροπιασμένοι αγνοούν πως κατάντησαν δορυφόροι και πουτανάκια του κλέφτη και του απατεώνα, όντας στερημένοι και γεμάτοι ζήλια..

Για όλα αυτά λοιπόν εμείς νιώθουμε διπλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και τυχεροί. Ευγνώμων προς αυτούς που μας δίδαξαν ΑΠΟΛΛΩΝ. Με ψηλά το κεφάλι και τα λάβαρα του ΘΡΥΛΟΥ συνεχίζουμε ακάθεκτοι ενάντια σε όλους και σε όλα. Με οδηγό τις ηθικές αξίες τις οποίες πρεσβεύει το Σωματείο μας και συνοδοιπόρο την ανιδιοτελή αγάπη για το ιερό έμβλημα μας!

Την ώρα που διεξάγεται η φιέστα της ντροπής εμείς στήνουμε το δικό μας πάρτι χωρίς να λογαριάζουμε τίποτε και κανένα. Πιο δυνατοί, ακόμη πιο συσπειρωμένοι και πωρωμένοι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και για όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από ολους τους άλλους!

Τα μαγκάλια στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ θα ανάψουν στις 19:00.

Να μην λείπει κανείς!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΤΑ ΛΕΜΕ!