Το ντέρμπι με τον Α-ΚΟΠ-ΕΛ πλησιάζει και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πρόκειται για παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο και παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει περισσότερα πράγματα από τους 3 βαθμούς της νίκης.

Πρωτίστως θα επαναφέρει την πίστη και ελπίδα στο φίλαθλο κοινό της, θα ανακτήσει ψυχολογία και δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο Απόλλωνας με νίκη επιστρέφει στην κανονικότητα και ταυτόχρονα θα επανέλθει η υγειά και η σταθερότητα στον οργανισμό του.

Είναι μέσα από αυτά τα παιχνίδια που μετράς δυνάμεις και αποστέλλονται μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Σαφέστατα πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία έχει την πολυτέλεια για βαθμολογικές απώλειες, και ίσως απαλλαγμένη και από το άγχος.

Αντίθετα για μας είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να πλησιάσουμε την ομάδα της πρωτεύουσας και να διατηρήσουμε τις οποίες ελπίδες έχουμε αυτή τη στιγμή για την μεγάλη διάκριση.

Η εμφάνιση στο «Τάσος Μάρκου» επανάφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να αποδώσει εκ νέου ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο του πρόσφατου παρελθόντος, με το οποίο πέτυχε σπουδαία επιτεύγματα τα προηγούμενα χρόνια.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι είναι σε ανοδική πορεία, κάτι το οποίο ευελπιστεί να έχει συνέχεια ο Σωφρόνης Αυγουστή και στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη ηρεμία που επικρατεί στο κυανόλευκο οικοδόμημα μετά τις φουρτουνιασμένες ημέρες του Οκτώβρη.