Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, αλλά όχι με το αποτέλεσμα στην ήττα 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στο φιλικό προετοιμασίας στο ΓΣΠ δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα σημείωσε πως τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Μπένσοπ θα γίνουν γνωστά αύριο, ενώ τόνισε πως η διοίκηση προσπαθεί να συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμό του Μπένσοπ και αύριο θα το δουν οι γιατροί. Δεν το ρίσκαρε ο ίδιος και βγήκε με μιας έξω απ’ το παιχνίδι. Ελπίζω να είναι κάτι απλό και να τον έχουμε σύντομα μαζί μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά από εδώ και πέρα μετρούν τα αποτελέσματα. Πρώτα έχουμε τη Δόξα στο Τσίρειο και μετά Ευρώπη. Σε 90 λεπτά όλα είναι πιθανά και το λάθος δεν μπορείς να το διορθώσεις φέτος».

Για τους δανεικούς που θα παραχωρηθούν: «Η ομάδα έχει επενδύσει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε να βελτιώνονται και πάνε δανεικοί για γεμάτη χρονιά. Δεν σημαίνει πως δεν τους βλέπουμε και ο στόχος είναι να επιστρέψουν πιο δυνατοί».

Για το αν βρίσκεται κοντά σε κάποια μετεγγραφή ο Απόλλων: «Αν δεν μπουν οι υπογραφές δεν ξέρεις. Όταν μπουν οι υπογραφές τότε μόνο είσαι σίγουρος. Η διοίκηση προσπαθεί να μας φέρει ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά».