Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χάμπου, για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μεταγραφή πριν από την αναχώρηση για την Αυστρία, για τον Τζουμ και για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά:

Για το Χάμπο Κυριάκου: «Αναγκαστήκαμε να προβούμε στο εν λόγω δελτίο τύπου καθώς διαβάσαμε ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία ο Χάμπος Κυριάκου αλλά ότι θα επιστρέψει τέλος Αυγούστου. Είναι στο Βέλγιο ο Χάμπος, το πρόβλημα δεν είναι στο γόνατο αλλά στο πέλμα το οποίο συμβαίνει μια φορά στις 20 χιλιάδες. Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και έβγαλε ένα συγκεκριμένο τεστ με υψηλές εντάσεις. Επιστρέφει την Κυριακή και στις 21 Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα. Εκεί για 3-4 μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και ακολούθως αν όλα πάνε καλά θα μπει στο πλήρες πρόγραμμα. Στο δύσκολο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στο Βέλγιο ανταποκρίθηκε 100%. Είναι σημαντικός για εμάς, είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και πρέπει να ενταχθεί το συντομότερο στην προετοιμασία της ομάδας».

Για την εξέλιξη του προγραμματισμού: «Στον Απόλλωνα ασκείται μεγαλύτερη πίεση στο μεταγραφικό κομμάτι σε σχέση με άλλες ομάδες. Έχει εκσυγχρονιστεί ο τρόπος που εργάζονται όλες οι ομάδες. Παλιότερα έβλεπαν ένα βίντεο και τον έκλειναν και βλέπαμε να ταλαιπωρούνται με αποζημιώσεις οι ομάδες. Τώρα τον αξιολογούν, τον επαναξιολογούν, γίνονται ταξίδια για να τους δουν και άλλα πολλά. Η Κύπρος δεν είναι και ο επικρατέστερος προορισμός για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Για τον Τζουμ: «Δεν απάντησε αρνητικά, ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει».

Να περιμένει κάτι άμεσα ο κόσμος του Απόλλωνα; «Έχουμε στείλει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, περιμένουμε και προσδοκούμε ότι θα έχουμε έστω και μια μεταγραφή πριν την αναχώρηση για την προετοιμασία».

Τι γίνεται με την ενίσχυση στην επίθεση; «Προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί η ομάδα με έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Εμίλιο Ζελάγια. Θέλουμε ακόμα δύο τερματοφύλακες για τον κατάλογο β΄ και μετά θα δούμε τις υπόλοιπες θέσεις. Η προτεραιότητα είναι ένας καλό επιθετικός».

Μέχρι που βρίσκεται ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας; «Είμαστε κοντά στα 300 αυτή την στιγμή. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του αργά ή γρήγορα αλλά εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε πρώτα κάποια πράγματα για να έρθει ο κόσμος. Είναι και η κάρτα φιλάθλου. Όσο και να θέλει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του δεν θα αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για λόγους αρχής».