Η μετά Σωφρόνη εποχή θα είναι και η πιο δύσκολη στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, καθώς τόσο η επιλογή του νέου τεχνικού αλλά και οι απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα από την πετυχημένη τριετία του Κυπριού τεχνικού βάζουν Στην ομάδα αρκετή πίεση.

Είναι λογικό ότι ο συσχετισμός ανάμεσα στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας και το νέο θα είναι αναπόφευκτος, κάτι το οποίο είναι άδικο αλλά ταυτόχρονα και φυσιολογικό.

Την παράμετρο αυτή γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες της ομάδας κι αυτό τους βάζει δύσκολα ως προς την επιλογή του νέου τεχνικού, ο οποίος όχι μόνο θα πρέπει να διατηρήσει το μοντέλο το οποίο δημιούργησε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά ταυτόχρονα να το εξελίξει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Ο κόσμος μπορεί κατά διαστήματα να γκρίνιαζε για κάποια αποτελέσματα επί εποχής Σωφρόνη, ωστόσο απολάμβαναν επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο καθήλωνε φίλους και αντίπαλους.

Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον στη νέα εποχή που ξημέρωσε για τον Απόλλωνα.

Το τι θα μας φέρει το αύριο κάνεις δεν το γνωρίζει, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πήχης έχει ανέλθει τόσο ψηλά που πραγματικά, αυτό δημιουργεί τεράστια αγωνιά στον κόσμο αλλά και σε όσους διοικούν τον σύλλογο.