Στον SPORTS ONE και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Οι τοποθετήσεις του Ε/Τ του Απόλλωνα για όλα τα θέματα της Λεμεσιανής ομάδας. Τι είπε για Ενσούε, Χάμπο, Σπόλιαριτς και Μαλεκκίδη. Ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός τις επόμενες μέρες. 

Για τον Φώτη Παπουλή: “Είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, εγώ εκπροσωπώ τον Απόλλωνα θα αναφερθώ για θέματα του Απόλλωνα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι.”

Για μεταγραφές-ανακοινώσεις: Μην περιμένετε ανακοινώσεις αυτή την περίοδο, εκτός και αν διαφοροποιηθούν δεδομένα. Ο προγραμματισμός μας είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Σίγουρα κάποιοι από τους στόχους έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Θα είναι προτιμότερο να περιμένουμε και όταν έρθει ώρα θα προχωρήσουμε. Σε κάποια στιγμή θα έρθουν ανακοινώσεις. Τις επόμενες μέρες ο προγραμματισμός θα ολοκληρωθεί.”

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις; Τι γίνεται με τον Ενσούε: “Σήμερα και αύριο στο Κολόσσι και έπειτα στις Πλάτρες. Έχουν έρθει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Έχει συμβόλαιο ο Ενσούε και συνεχίζει. Δεν υπάρχει πρόταση για τον Σελίμοβιτς.”

Για Μαλεκκίδη: “Μας ενδιαφέρει αλλά δεν προκύπτει συμφωνία μέχρι στιγμής. Ακόμη να ολοκληρωθεί.”

Για Σπόλιαριτς: “Επιλύθηκε το ζήτημα με τον Σπόλιαριτς και συνεχίζει στην ΑΕΚ.”

Για Χάμπο: “Είναι θέμα χρόνου να μπει στην ομάδα. Στον Χάμπο επενδύουμε πολλά φέτος. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και θα κρίνεται αυστηρά όπως οι υπόλοιποι. Διαθέτει τρομερή ποιότητα.”

Στόχος είναι το πρωτάθλημα; “Εννοείται, δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Σε όσες διοργανώσεις συμμετέχουμε ο στόχος είναι η διάκριση”