Τη θέση του Απόλλωνα για το ζήτημα με τον Φώτη Παπουλή, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής.

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις στο Sports 1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τη συμφωνία κυριών, στο θέμα με τον Παπουλή και την πρόταση της Ομόνοιας, το ενδιαφέρον για τον Ακιντόλα, καθώς και γενικά για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την συμφωνία κυρίων: «Από την στιγμή που με τον πιο επίσημο τρόπο μέσω του προέδρου μας, έχει φύγει από το γκρουπ. Δεν είμαστε μέλος αυτού του γκρουπ. Δεν γίνεται ένα μέλος από αυτό το γκρουπ να μην τηρεί τις συμφωνίες»

Για τον Παπουλή: «Εμείς είχαμε όλη τη πρόθεση να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Τον καλέσαμε για να ακούσει τη πρόταση μας. Ο παίκτης αρνήθηκε να ακούσει καν. Αν η Ομόνοια θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ελεύθερος τότε δικαίωμα τους. Τα χρονικά περιθώρια δεν θα τα αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Τα αυτονόητα πρέπει να παραλείπονται. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν τα τελευταία 8 χρόνια. Προφανώς είχε άλλη πρόταση και δεν άκουσε την δική μας πρόταση»

Για την απαίτηση του κόσμου για τον Ακιντόλα: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για όνομα του Θεού»

Αν απασχολεί ο παίκτης: «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Μας ενδιαφέρουν πάρα πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τον προγραμματισμό: «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τους ανακοινώσουμε. Η ομάδα θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο πως θα είναι πολύ δυνατή και θα διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας, πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από την ομάδα. Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές στην αγορά, οι οποίοι παρακαλάνε να έρθουν στον Απόλλωνα.»

Αν η δήλωση έχει να κάνει με τον Ενσούε: «Έχει σχέση με τον οποιοδήποτε. Κανέναν δεν παρακαλάμε. Ο Απόλλωνας έχει αποδείξει ποιος είναι. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

Για τον Μπένσοπ: «Το deadline είναι αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε απάντηση από Δευτέρας. Δεν μας απασχολεί όποιος θέλει μπορεί να φύγει».

Για τον Ράγιος: «Θεωρώ δεν μας ενδιαφέρει. Mε αυτά τα δεδομένα που έχουμε τώρα»

Για τον Χέφελ: «Στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους. Άλλο δεν μας ενδιαφέρει και άλλο αν θα τηρήσουμε την συμφωνία στο συγκεκριμένο γκρουπ. Είχαμε υπογράψει μια άτυπη συμφωνία, πλέον αυτό το γκρουπ δεν υφίσταται».