Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Έχουμε μπροστά μας, αρκετές μέρες. Είναι ένα παιχνίδι στο 50-50. Για μας, όλα τα παιχνίδια είναι μονής επιλογής. Στην έδρα μας δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό από τους τρεις βαθμούς κόντρα σε ένα αντίπαλο που είναι ανεβασμένος».

Για το ότι βρίσκονται και οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση: «Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής χωρίς φαβορί».

Για τα αγωνιστικά: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Περέιρα και Γιούστε θα είναι καλύτερα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε απαρτία. Είναι σημαντικό, να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση σου».

Για το ότι μεγαλώνει η πίστη του κόσμου: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο. Εμείς δώσαμε δικαίωμα να χαθεί η πίστη του κόσμου. Οι οπαδοί του Απόλλωνα είναι αφοσιωμένοι και θα δώσουν μαζικό παρόν».

Για τα μεταγραφικά: «Ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Γίνονται διεργασίες, όμως μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά μια διαδικασία, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι δεδομένη η πρόθεση να ενισχυθεί η ομάδα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, προκύπτουν νέα δεδομένα. Υπάρχει πρόθεση από τον πρόεδρο και τον Σωφρόνη να ενισχύσουν την ομάδα».

Για την προτεραιότητα στο θέμα της ενίσχυσης: «Αυτή τη στιγμή κινούμαστε για επιθετικό. Πρέπει να βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι σχετικά. Έχουμε δύο κενές θέσεις. Θέλουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για τον Μαγκλίτσα, το όνομα του οποίου παίζει σε κάθε μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να προφέρει το συμβόλαιο του. Είναι επαγγελματίας. Ούτε ένα στο τρισεκατομμύριο. Ο Απόλλωνας βρίσκει καλούς επιθετικούς.

Το κυριακάτικο πάρτι…
Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους πλησιάζει. Το ίδιο και για το μεγάλο πάρτι του Apollon Official Store το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/01 στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος στην οδό Γλάδστωνος 69.

Το πάρτι ξεκινά στις 16:00 με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή της ομάδας μας, κ. Σωφρόνη Αυγουστή.

Φωτογραφηθείτε, συνομιλήστε και εξασφαλίστε αυτόγραφα από τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα προμηθευτείτε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.