Για το πολύκροτο θέμα των τελευταίων ημερών μίλησε (ΣΠΟΡ FM 95,0) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, σχετικά με την κάθοδο ξένων διαιτητών, καθώς ο Απόλλωνας άρχισε ήδη τις διεργασίες για να βρει συμμάχους και να καταθέσει αίτημα στην ΚΟΠ. Ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπρασίνων κλήθηκε να δώσει την θέση της ομάδας του, παραθέτοντας ωστόσο και κάποια ερωτήματα.

Το σχετικό απόσπασμα: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο. Δεν ξέρω αν πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το ντέρμπι ή αν πρέπει να έρχονται σε όλα τα παιχνίδια; Ποιος καθορίζει ποιο είναι το ντέρμπι; Ποιος θα καθορίσει ποιο είναι σημαντικό; Θεωρώ ότι είναι επιφανειακό να συζητούμε να έρθουν ξένοι διαιτητές για συγκεκριμένα παιχνίδια. Οι υπόλοιπες ομάδες δηλαδή τι είναι; Δεύτερης ταχύτητας; Αν σε παιχνίδια κρίνεται η διαβάθμιση ή το πρωτάθλημα δεν πρέπει να έρθει ξένος διαιτητής; Ποιος θα επωμιστεί το κόστος των ξένων διαιτητών. Θέλετε να πούμε για το VAR; To 50% του κόστους θα καλύπτεται από την ΚΟΠ και το 50% από τα σωματεία. Από ποια έσοδα; Από τα 150-200 εισιτήρια; Πρέπει να βρεθούν τρόποι ούτως ώστε αυτά τα έξοδα να καλύπτονται. Τα πλείστα σωματεία δύσκολα τα βγάζουν πέρα και θέλουμε να βάλουμε επιπλέον έξοδα. Ελπίζω όταν κάτσουμε στο τραπέζι να ακούσουμε εισηγήσεις και θα δούμε τι θα κάνουμε».

ΥΓ. Είμαστε σίγουροι φίλε Κώστα Σεραφείμ ότι κάποιοι σου μίλησαν. Δεν εξηγείται τόσο πάθος και τόση υποστήριξη στην Κυπριακή Διαιτησία. Σου παραθέτουμε λίγα από τα παράπονα της ομάδας σου για την διαιτησία.

Mάλιστα ο Πρόεδρος σας μίλησε για οργανωμένο κύκλωμα στο παρελθόν:

https://shootandgoal.cyprustimes.com/podosfero/mikres-katigories/%CF%83%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

http://www.24sports.com.cy/gr/sports/podosfairo/kypros/b-katigoria/olympiakos/tornaritis-na-syllifthei-o-diaititis

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Σε μια βραχονησίδα στην Αφρική. Διαιρωτάμε πιοι είναι πίσω από τον ΒΟΘΡΩΝ και γιατί δεν τον καθαρίζουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα – έχει όνομα και ΑΦΕΝΤΗ! Δεν θα μείνουμε απαθείς».

ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!