Ο Εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα μας και για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

«Η αλήθεια, είναι πως είναι η πρώτη φορά, όσο θυμάμαι, να υπάρχει τέτοια πειθαρχία, όχι μόνο στη Λεμεσό, αλλά Παγκύπρια. Δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Βλέπουμε και το πόσο γρήγορα εξαπλώνεται ο ιός. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας», ανέφερε αρχικά.

Για το πώς είναι τα πράγματα με τους παίκτες της ομάδας:

«Έχουμε επαφή μαζί τους καθημερινά. Ζουν μία κατάσταση πρωτόγνωρη, όπως και όλος ο κόσμος και ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασης που τους δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο. Αγχώνονται κάποιοι για την κατάσταση στις χώρες τους, κυρίως οι Ισπανοί της ομάδας μας. Το ότι έχουν καθημερινή επαφή με τα δικά τους άτομα, αυτό τους καθησυχάζει».

Για την ακύρωση της τηλεδιάσκεψης και τη θέση του Απόλλωνα:

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε ενώπιον μας κάποιες αποφάσεις ή προχωρημένες διαδικασίες από τα αρμόδια σώματα, ο Απόλλωνας δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Απόλλωνας είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του, όπως και στις οικονομικές. Τα πάντα, θεωρώ, εξαρτώνται από την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Εκεί θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη άποψη».

Για το αν γίνονται κάποιες συζητήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ή συζητήσεις για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών:

«Αυτός που σκέφτεται το μεταγραφικό κομμάτι, είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν ξέρεις ποια θα είναι τα δεδομένα που θα έχουμε μπροστά μας, πότε θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, τα συμβόλαια και πολλά άλλα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, όμως αυτά τα πράγματα θα τα κάνει ο Απόλλωνας όταν έρθει η ώρα, εντός των γραφείων».