Ο Απόλλωνας εδώ και μερικές μέρες προχώρησε στην ανακοίνωση του πακέτου των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Μια κίνηση αρκετά πρωτοποριακή με ένα πακέτο ιδιαίτερο. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα διαρκείας: «Δεν θεωρώ πως είχε ρίσκο μέσα. Είναι συνειδητή απόφαση με μια κάρτα διαρκείας που δεν είναι συνηθισμένη. Είναι μια μεγάλη προσφορά απ’ την εταιρία της ομάδας. Στόχος είναι να δώσουμε στους επηρεασμένους και οικονομικά και ψυχολογικά να έρθουν κοντά στην ομάδα με ένα πολύ μικρό ποσό. Είναι σχεδόν 2 ευρώ το κάθε παιχνίδι εντός έδρας. Θέλαμε να δώσουμε το ερέθισμα στον κόσμο να επιστρέψει και λειτουργώντας με το πλάνο του νέου γηπέδου είναι σημαντικό να εισέλθει η κουλτούρα της κάρτας διαρκείας. Οι τιμές σχολιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ το σκεπτικό για την επίσημη εμφάνιση που θα έρχεται μαζί είναι να αγωνίζεται ο Απόλλωνας στην έδρα με κερκίδες που θα έχουν έντονα τα χρώματα».

Για το αν θα υπάρχει loyalty scheme: «Θα ξεκινήσει το Apollon Rewards σύντομα. Θέλουμε να κτίσουμε στον κόσμο την νοοτροπία της κάρτας διαρκείας που είναι πολύ σημαντική για όλους».

Για τη διάθεση: «Ευελπιστούμε να είναι αρκετά ικανοποιητικός ο αριθμός τηρουμένων των αναλογιών. Σίγουρα ο κόσμος θα αναμένει και την ομοσπονδία όμως είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί».

Για τις νέες εμφανίσεις: «Δεν υπάρχει απόφαση για το πότε θα παρουσιάσουμε τις εμφανίσεις, όμως να είστε σίγουροι πως θα είναι εντυπωσιακές.

Για την προετοιμασία: «Στις 26 ξεκινούν τα εργομετρικά και μετά Πλάτρες».

Για τις δυο εκκρεμότητες: «Ο Νσούε απάντησε θετικά στην μείωση των αποδοχών του. Αρχικά είχε εκφράσει την θέση του για αποχώρηση, μετά αποδέχθηκε την μείωση αλλά η αρχική του στάση μας προβληματίζει και θα το δούμε στις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτή τι στιγμή».

Για τον Μπένσοπ: «Περιμένουμε απάντηση εντός της εβδομάδας».

Για τις μεταγραφές: «Απ’ τον Ιανουάριο ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καταλήξει στο που θέλει ενίσχυση».

Για τον κατάλογο Β: «Ο κατάλογος Β’ μας έδωσε και καλούς ποδοσφαιριστές, και αγωνιστικές βοήθειες και οικονομικά οφέλη. Πάντως όσο υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα σε εξέλιξη δύσκολα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις».

Για τον Πίττα και τον Σελίμοβιτς: «Δεν υπάρχει καμιά πρόταση. Όλοι είναι υπό διαπραγμάτευση. Αν υπάρξουν προτάσεις που θα καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας μας οι οποίες είναι και ψηλές τότε ναι θα παραχωρηθούν».