Υπάρχει μεγάλη σημασία στην αναβάθμιση του ρόστερ να έρθουν όχι μόνο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα λογίζονται ως βασικοί αλλά η ενίσχυση να φτάσει μέχρι τον πάγκο της ομάδας.

Οι αγώνες είναι πολλοί και οι απαιτήσεις μεγάλες. Είδαμε και πέρσι ότι η ομάδα έμεινε στα μισά όχι μόνο επειδή δεν ήρθαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που είχαν την ετικέτα του βασικού αλλά και επειδή δεν έγιναν οι προσθήκες στη γραμμή των αναπληρωματικών.

Βασιλείου και Πέδρο ουσιαστικά δεν είχαν αντικαταστάτη και τράβηξαν μεγάλο κουπί. Ο πρώτος ελπίζουμε να γίνει ρεζέρβα και θα αντικαθιστά τον Μπεσάτ ενώ για τον δεύτερο υπάρχει αντικαταστάτης, ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος φάνηκε πως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Ιδιαίτερα ο Ζοάο Πέδρο τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε συνολικά σε 98 αγώνες εκ των οποίων οι 96 ήταν βασικός.

Ο Πορτογάλος να μην ξεχνάμε πως μεγαλώνει και ήδη βαδίζει στα 33 του χρόνια. Χρειάζεται έναν άξιο αντικαταστάτη ο οποίος θα αγωνιστεί τουλάχιστον σε 10-12 παιχνίδια στη νέα χρονιά έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει των αγώνων της Β’ φάσης και όχι μόνο.

Ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί για αντικαταστάτης του Ζοάο θα είναι από τον κατάλογο Β’ καθώς δεν υπάρχει πρόθεση για αγορά ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση που να βρίσκεται στον κατάλογο Α’.