Κοπέλια τζαι κοπέλες χαιρετίζουμε,

Μέσα που τούτη την στήλη η οποία πάντοτε θα γράφεται με την συνοδεία λαϊκών ασμάτων και θα απευθύνεται σε όλους τους Απολλωνίστες, θα προσπαθούμε να παρουσιάζουμε πραγματικότητες οι οποίες δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν θα είναι αρεστές ή όχι είτε σε διοικούντες είτε σε οπαδούς.

Αρχή θα κάνουμε το πώς εξελίσσεται η χρονιά που διανύουμε η οποία όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα καταλήξει για ακόμα μια φορά στην ομάδα του κράτους.

Πρόκειται για εξέλιξη η οποία σαφέστατα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την ομάδα μας και κανένα άλλο.

Μας δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες κλωτσήσαμε στον κάλαθο των αχρήστων με τις ελπίδες μας πλέον να είναι ουτοπικές.

Για μένα τον Κάνγκουρα ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι να αποκλείσουμε την αελ και να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου, χωρίς να σημαίνει ότι η πίκρα από την διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος μπορεί να εξαφανιστεί με ευκολία.

Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούν όλοι στο Κολόσσι, να ντοπάρουν τους παίκτες να τους μεταφέρουν το τι σημαίνει να αποκλείσουμε τον μεγαλύτερο αντίπαλο της οικογένειας του Απόλλωνα.

Γυροφέρνω καθημερινά σε διάφορα στέκια της πόλης μας και το τι κόμπλεξ έχει δημιουργήσει η Απολλωνάρα σε πολλούς συμπολίτες μας φαίνεται από τις εκδηλώσεις μίσους στα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Σωφρόνη και των ποδοσφαιριστών του.

Εύχομαι άμεσα να επανέλθει η ηρεμία στην καθημερινότητα της ομάδας μας όπως επίσης και οι εφιάλτες στους ύπνους των απανταχού αντιπάλων μας.

Μαέστρο ένα Βασίλειο Τερλέγκα παρακαλώ!

Αμέσως Κάγκουρα μου!