Οι αποτυχίες της φετινής χρονιάς προμηνύουν τεράστιες αλλαγές ενόψει της νέας χρονιάς. Αλλαγές που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Αν δεν γίνουν θα έχουμε μία απ΄τα ίδια.

Αυτές οι αλλαγές ωστόσο, θα φέρουν μια μεταβατική χρονιά καθώς θα χαθεί η ομοιογένεια που ήδη υπάρχει στην ομάδα.

Θα αντικατασταθούν πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε είναι “λίγοι” για αυτό που θέλουμε να βλέπουμε, είτε έχουν μεγαλώσει και δεν μπορούν να προσφέρουν όσα μπορούσαν στο παρελθόν.

Το θετικό είναι πως στην ομάδα υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός πολύ καλών ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν την ραχοκοκκαλιά του νέου Απόλλωνα.

Ρομπέρζ, Γιούστε, Πέδρο, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Σακέτι και Ζελάγια είναι ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα βρίσκονται στο ρόστερ την επόμενη χρονιά. Μαζί με τις επιστροφές των δανεικών αλλά και τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα αποτελέσουν ένα ισχυρό σύνολο για τη νέα περίοδο.

Το ζητούμενο είναι πως η επιτροπή προγραμματισμού θα πρέπει να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς έτσι ώστε η ομάδα να είναι πλήρης μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τέλος, καλύτερα θα είναι να οριοθετήσουν διαφορετικούς στόχους και να δώσουν έμφαση στην δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα κάνει τον κύκλο της φέρνοντας επιτυχίες στο σύλλογο.