“Ντροπή να νιώθουν αυτοί που πέφτουν και δεν σηκώνονται. Όχι αυτοί που πέφτουν και σηκώνονται. Κάναμε το fair play περιπαίξιμο σε τούτο τον τόπο και δεν ντρεπόμαστε να το απαιτούμε κιόλας…”

ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ εκπροσωπεί την ομάδα που κατακρεούργησε το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ομάδα η οποία σε κάθε ευκαιρία προσαρμόζει και διαφοροποιεί τους κανονισμούς ανάλογα με το τους συμφέρει!

Νεκτάριε όλοι το γνωρίζουμε ότι σε έβαλαν μπροστά, όμως σταματά να προκαλείς με πρόστυχο και ανήθικο τρόπο την ήδη εξαντλημένη υπομονή του φίλαθλου κοινού.

Εν τω μεταξύ, ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιρόφιλος μπορεί να αντιληφθεί ότι συνένοχοι σ΄αυτό το καλοκαρδισμένο σύστημα που έχει δεσμεύσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε, τα οποία με επιδεικτικό, έξυπνο αλλά παλιομοδίτικο πλέον τρόπο προσπαθούν να εκτιμήσουν την κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε εναντίων του ΑΚΟΠΕΛ.

Βλέπουμε τα «κορυφαία» σάιτ να έχουν την κορυφή της επικαιρότητας ότι πιο ηλίθιο και άκαιρο θέμα, παρά να έχουν θέματα που αφορούσαν την τραγωδία που εξελίχτηκε ζωντανά στο Παραλίμνι. Διαβάζουμε θέματα τα οποία αποπροσανατολίζουν το φίλαθλο κοινό και θέματα τα οποία κλασσικά βοηθούν στην αποσυμπίεση η οποία είναι ωφέλιμη για την ομάδα του ΚΡΑΤΟΥΣ.

Είσαστε άπλα ΓΕΛΙΟΙ, απλά μην κοροϊδεύετε τον κόσμο άλλο.

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΠΕΛ