Το μήνυμα του για τα τελευταία γεγονότα αφήνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σημειώνοντας ότι ο Απόλλωνας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.

Όσα αναφέρουν:

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο τρίποντο όμως δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, πάθος και τρέλα. Οποίος αγωνίζεται με την φανέλα του θρύλου είναι υπόχρεος να σέβεται, να τιμά, να αγαπά και να ματώνει για το ιερό έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο στήθος.

Όσο αφορά την δράση της βδομάδας, το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα αγωνίζεται στο κλειστό μας γήπεδο η ώρα 16:30 σε αγώνα νοκ αουτ για τον θεσμό του κυπέλλου ενάντια στον Ήφαιστο. Αδέρφια ξεσηκωθείτε, ΑΠΟΛΛΩΝ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο! Είναι χρέος όλων μας να στηρίζουμε ΟΛΑ τα αθλήματα που φέρουν το σήμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ στο στήθος. Κάνουμε έκκληση στον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και κυρίως των καλαθοσφαιριστών μας που αξίζουν το ελάχιστο από μας, φωνή και χειροκρότημα. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν χρειάζετε ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ. Πάμε να κάνουμε ξανά το κλειστό να θυμίζει ένδοξες εποχές της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Την Κυριακή παρακολουθούμε όλοι μαζί τον αγώνα στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ. Ξεκινάμε από νωρίς με φωνή, παγωμένη μπίρα, τρελά ψησίματα με όλα τα παρελκόμενα.

Υ.Γ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Υ.Γ. Τελικά πάλι τα κουκουλώσατε με τους κόκκινους φακέλους και τις καταγγελίες για στημένα ρε λαμόγια εε;;

Υ.Γ. Είτε κεκλεισμένων είτε όχι δεν αλλάζει κάτι, τα γήπεδα τα έχετε αδειάσει εδώ και καιρό ρε κοπρόσκυλα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982