Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση έχει να αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας το βράδυ της Πέμπτης στο Αϊντχοβεν κόντρα στην σπουδαία PSV.

Αναμέτρηση στην οποία η ομάδα μας θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε μια ιστορική ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να αυξήσει τις οποίες πιθανότητες της αναλογούν κόντρα στους ιπταμένους Ολλανδούς.

Διαβάζω δεξιά και αριστερά περί αποχωρήσεων σημαντικών ποδοσφαιριστών των Ολλανδών για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και κάποιοι εδώ στη μεγαλόνησο προτρέχουν να διαφοροποιήσουν τα πραγματικά δεδομένα, τα οποία στην ωμή πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι πιθανότητες πρόκρισης κόντρα σ΄ένα τέτοιο μεγαθήριο είναι ελάχιστες και καμιά απουσία και καμιά αποχώρηση δεν μπορεί να διαφοροποιήσει τα ρεαλιστικά δεδομένα τα οποία διαμορφώνονται μέσα από τους προϋπολογισμούς, το ρόστερ και την ιστορία των δυο ομάδων.

Η ομάδα μας έχοντας ως παρακαταθήκη τις πρόσφατες ιστορικές προκρίσεις επί Νις, Λοκομοτίβ, Μίντιλαντ και Βασιλεία, θα επιδιώξει την πρόκριση μέσα από δυο αναμετρήσεις στις οποίες δεν θα πρέπει να υστερήσει κανείς και τα πάντα να αγγίξουν το τέλειο.

Τόσο η καυτή ατμόσφαιρα όσο και ο φρενήρης ρυθμός των γηπεδούχων είναι δυο από τα όπλα που θα παραθέσουν οι Ολλανδοί κόντρα στους «πολεμιστές» του Αυγουστή.

Από την δική μας πλευρά η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση είναι τα δυο στοιχεία τα οποία θα πρέπει να χαρακτηρίσουν την ομάδα μας, κάνοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας το δικό μας παιχνίδι.

Στόχος είναι να μεταφέρουμε την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ, και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα να εμφανιστεί σαν πραγματικός Απόλλωνας και κοιτάζοντας στα μάτια τους Ολλανδούς.