Δηλώσεις στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» παραχώρησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών,  Γιώργος Πάπουτσος.

Σε ποιους απευθύνεστε στην ανακοίνωση; «Δεν μπορεί ένα σωματείο κάθε φορά που γίνεται λάθος εναντίον τους να ζητά συμμαχίες εναντίον των διαιτητών. Εμείς είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με όλους. Και δεν προσωποποιούμε την ανακοίνωση για κανένα σωματείο. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα σωματείο».

Ποια είναι η εκτίμηση σας, θα παιχτεί ποδόσφαιρο; «Είναι δύσκολες οι συνθήκες όμως είναι τέτοιες οι πιέσεις που πιστεύω ότι η πρώτη εξάδα τουλάχιστον θα παιχθεί. Η απόφαση είναι άλλων, όμως ελπίζουμε αν αυτό γίνει να είναι με Κύπριους διαιτητές».

Αν έρθουν ξένοι θα πάρετε μέτρα; «Αν θα φέρουν ξένους να φέρουν και τέταρτο διαιτητή σε κάθε αγώνα.  Είναι παγκύπριο πρωτάθλημα. Αν θέλουν κάποιοι να μονιμοποιήσουν ξένους διαιτητές, τότε δεν είναι κυπριακό πρωτάθλημα».

ΥΓ1 ΠΑΠΟΥΤΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Γιατί στο πρώτο σου ερώτημα σου έχουμε απάντηση! Οι κατά συρροή αλητείες κατά της ομάδας μας στέρησαν πρωταθλήματα και κύπελλα!

ΥΓ2 Εσείς εννοείτε πως δεν έχετε πρόβλημα με κανένα σωματείο ΟΜΩΣ τα εγκλήματα κατά του Απόλλωνα, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να έχουμε ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΥΓ3 Να φύγετε και να μην ξανάρθετε σιχαμένοι άνθρωποι!