Καλησπέρα Καγκούρια και καλή σεζόν να έχουμε,

Σας χαιρετώ απογευματάκι Δευτέρας με αφορμή τις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου και τις αναφορές του περί πλήρους ομάδας με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης.

Να μας συγχωρέσει ο φίλος ο Φανούριος αλλά να μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε στο πρώτο σκέλος της τοποθέτησης του αλλά και να συμφωνήσουμε στο δεύτερο.

Καταρχάς είναι πολύ μεγάλη κουβέντα να χαρακτηρίσεις μια ομάδα πλήρη και κυρίως προτού αρχίσει ουσιαστικά η χρονιά, αντίθετα πολύ σωστά ανέφερες διπλωματικά ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης που σίγουρα υπάρχουν και μάλιστα πολλά.

Ευελπιστούμε ότι οι αδυναμίες που επέδειξε η ομάδα στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια να αξιολογηθούν σωστά, και να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι σε κινήσεις διορθωτικές οι οποίες να καταστήσουν ουσιαστικά την ομάδα πανίσχυρη.

Αναμφίβολα το πρώτο δείγμα γραφής για το νέο Απόλλωνα είναι άκρως θετικό, ωστόσο θα πρέπει να προσδοκούμε πάντοτε για το καλύτερο.

Αποδείχθηκε ότι για στεφθούμε πρωταθλητές πρέπει να μειώσουμε δραστικά τις αδυναμίες μας και να περιορίσουμε τα λάθη και τις αποφάσεις οι οποίες περιέχουν περισσότερο ρίσκο από το επιτρεπόμενο.

Μέχρι την 31η Αυγούστου υπάρχουν ακόμη αρκετές ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε σε μια ακόμη προσθήκη.

Τα λέμε σύντομα Καγκούρια.