Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην ισχύσει το 33% παρουσίας κόσμου στο νέο πρωτάθλημα και οι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΟΑ. Ο Αντρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στον Super Sport FM σημείωσε πως η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καθιστά αμφίβολη την παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το μνημόσυνο τον πεσόντων του αθλητισμού το 1974: «Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, το τρέξαμε λίγες μέρες και θα το καθιερώσουμε σαν θεσμό πλέον. Είναι 34 στο σύνολο οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους στην μαύρη περίοδο του 1974. Θα προστεί εκεί του Εθνικού Μνημόσυνου ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ησαΐας. Θα εκπροσωπηθεί και το ΓΕΕΦ και θα είναι και τα παιδιά του λόχου αθλητών εκεί. Έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό για την πατρίδα μας, την ζωή τους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε. Λαός που δεν θυμάται και δεν τιμά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον».

Για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού: «Δεν είναι θέμα Λεμεσού ή άλλης πόλης. Μας ανησυχεί. Διαβάζω και ακούω ότι η Λεμεσός έτσι και κυνηγάνε τη Λεμεσό. Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλους μας, εμάς στον αθλητισμό περισσότερο. Εφόσον δείξαμε τόσο καλά αποτελέσματα και η Λεμεσός είχε τα χαμηλότερα άρα να μην είναι στο στόχαστρο η Λεμεσός. Ο αθλητισμός ανησυχεί».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον κόσμο και το 33%».

Θα γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο; «Ένας από τους λόγους που έλεγα τότε ότι θα μπορούσε να αρχίσει το πρωτάθλημα ήταν για να δούμε τα προβλήματα και να τα διορθώσουμε. Είναι πιθανόν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών όπως σε άλλες χώρες. Πολλοί πιο ειδικοί μου έλεγαν τότε ότι θα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτό».