Με το άκουσμα της έλευσης του Ιβάν Βουκομάνοβιτς στην τεχνικού του προπονητή του Θρύλου, εμφανίστηκαν οι γνωστοί «άγνωστοι» για να αρχίσουν τα μουρμουρητά και την κλάψα.

Κι αν για τους οπαδούς υπάρχει μια δικαιολογία για τις οποιεσδήποτε ανησυχίες τους για την αγάπη τους την καθημερινή, εμφανίστηκαν και οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ οι οποίοι άρχισαν το συνηθισμένο έργο της αποψίλωσης του νέου προπονητή πρώτου κάνει την 2η προπόνηση του επί Κυπριακού εδάφους.

Η εμπάθεια τους προς τον Απόλλωνα ο οποίος τα τελευταία χρόνια ενοχλεί έντονα το σύστημα το οποίο τους συντηρεί, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Στο www.goalnews.com.cy έχουμε διαβάσει ρεπορτάζ (εδώ) για την «τάχα» σχέση του νέου προπονητή της ομάδα μας με τον δολοφονηθέντα παραστρατιωτικό ηγέτη και αρχηγό του σερβικού υποκόσμου Ζέλικο Ραζνάτοβιτς «Αρκάν».

Κάποιοι άλλοι υποκινούμενοι στο www.24sports.com.cy έκαναν την πιο εντεταλμένη ανάλυση η οποία δεν έγινε ποτέ για άλλη ομάδα.

Διαβάστε τίτλο: «Τρία στα τέσσερα παιχνίδια δεχόταν τέρμα» (ο οποίος άλλαξε στη συνέχεια και μετατράπηκε σε «Άμυνες με αστάθειες»)!

Στόχος όλων αυτών των ανώνυμων δημοσιομ..νον είναι να προκαλέσουν θέματα στον Απόλλωνα.

Το εμετικό www.themasports.com εχει βαλθεί να πολεμά καθημερινά τον Απόλλωνα με οπουδήποτε θέμα μπορεί να φανταστεί κανείς, απορώ τι κάνουν εκεί στη Μεσολογγίου και δεν αντιδρούν σ΄αυτά τα ρεπορτάζ που προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο της ομάδας.

Τώρα αρχίζει η χρονιά, τώρα θα αρχίσουν και τα γλέντια αγαπητέ είρωνα των ερτζιανών!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ!