Για το θέμα της διαιτησίας μίλησε ο Πετεβίνος στο ραδιόφωνο αναφερόμενος στην πρόταση της ομάδας μας για την κάθοδο ξένων διαιτητών.

«Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Έχουμε παραλάβει στην επιστολή του Απόλλωνα. Αν ο Απόλλωνας θέλει να ανοίξει μια συζήτηση θα πρέπει να αποταθεί στην ΚΟΠ. Να κρίνουμε όλοι μαζί ποιο είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημά μας. Κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Εμείς δεν θα πάρουμε θέση. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. Αν η Ομοσπονδία κρίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή τότε θα γίνει. Δεν βλέπεις κάποια επιχειρηματολογία από τον Απόλλωνα για τους διαιτητές. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Να μην είναι απόφαση που ν’ αλλάζει ένα καθεστώς για κάποιους μήνες. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να παρουσιάσει τη θέση του και εμείς θα είμαστε εκεί να τη δούμε. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και είμαστε πρόθυμοι».

Για ποια επιχειρηματολογία μιλάς αγαπητέ φίλε Νεκτάριε; Επιχειρήματα χιλιάδες, όταν σε κάθε σας παιχνίδι γίνονται δεκάδες διαιτητικά εγκλήματα.