Αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στις τάξεις των διοικούντων του Απόλλωνα οι χθεσινές δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Σέρτζ Γκαγκμπέ ο οποίος δήλωσε ότι διατηρεί συμβόλαιο με τους κυανολεύκους της Λεμεσού μέχρι τον Μάιο του 2021.

Τι είπε ακριβώς στο ThemaSports:

«Για την ώρα όχι, το συμβόλαιο μου με τον Απόλλωνα τελειώνει τον Ιούνιο του 2021 οπότε πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα για να προχωρήσω. Ακόμη δεν τα βρήκαμε, έχει αρκετές μέρες να μιλήσουμε. Εγώ συνεχίζω να προπονούμε με τον Εύρο και το πιο σημαντικό είναι να είμαι σε φόρμα και καλή φυσική κατάσταση. Θέλω να αφήσω πίσω μου τον τραυματισμό. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας αλλά και από Κύπρο όμως έχω ακόμη συμβόλαιο και πρέπει πρώτα να τα βρούμε με Απόλλωνα»….δήλωσε ο Γάλλος ποδόσφαιριστής.

Η ιστοσελίδα μας έψαξε  το θέμα και ενημερώθηκε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα ανανεωνόταν αυτόματα εάν και εφόσον θα συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Αυτό δεν συνέβη προφανώς γιατί έμεινε εκτός δράσης για αρκετό και διάστημα εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ ακολουθήσε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγο κορωνοϊου.

Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι ΑΝ άρχιζε ξανά το πρωτάθλημα θα αγωνιζόταν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια και έτσι θα συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών που προνοούσε η συμφωνία για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του.

ΥΓ Με το ΑΝ δεν μπορεί να καθορίζεται καμία απολύτως συμφωνία. Πρακτικά και με αριθμούς η συμφωνία είναι ξεκάθαρη. Το τι ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής είναι δικό του θέμα.