Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ήταν φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη δήλωση που έκανε ο Παπουλής ο οποίος είχε πει ότι οι παίκτες παίζουν για τον προπονητή: «Ο Φώτης είναι ο αρχηγός της ομάδας. Είναι σημαντικό πως όλοι μαζί κατάφεραν και άλλαξαν την κατάσταση στην ομάδα. Ο Φώτης ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε αυτή την αλλαγή. Δεν μπορούσε ν’ αλλάξει κανείς την κατάσταση εκτός από μας. Πρέπει να σέβεσαι όλους όσους είναι στα αποδυτήρια.»

Για τη μάχη του τίτλου: «Και οι μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί. Όλες οι ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Χάνονται πολλοί βαθμοί και δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει η κατάσταση. Αυτό μας έδωσε και την ελπίδα μετά το σερί που κάναμε».

Για την ενίσχυση: «Μια θέση στον α’ κατάλογο σίγουρα θα ενισχυθούμε. Μετά το παιχνίδι με την Πάφο θα παρθούν κάποιες αποφάσεις. Όταν επιστρέψουν όλοι μετά την διακοπή θα δούμε έναν διαφορετικό Απόλλωνα».

Για τους τραυματισμούς: «Θελουμε να έχουμε όλα τα όπλα στη διάθεση μας, ευθύνη δεν έχει μόνο ο γυμναστής, γιατί ακολουθεί τις δικές μου οδηγίες, ασχολούμαι πολύ, είναι τιμή γι’ αυτούς που έπαιξαν και ήταν έτοιμοι και πρόσφεραν θέαμα και με την ΑΕΚ έδειξαν χαρακτήρα και με την Ανόρθωση. Βλέπουμε το σύνολο και θέλουμε με τη νέα χρονιά να είναι όλοι διαθέσιμοι».

Για την απόφαση να επιστρέψει στον Απόλλωνα: «Δεν θα πω αν έκανα σωστά ή λάθος. Μου αρέσει να δουλεύω. Επέστρεψα εδώ που ξέρω να δουλεύω, εγώ είχα επιλέξει το ρόστερ σε συνεργασία με τη διοικηση, ήταν πιο εύκολο να βρούμε ρυθμό, δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα και πήρα αυτή την απόφαση».

Για Γιαννώτα: «Δεν υπάρχει ένα τις εκατό να φύγει από το Κολόσσι. Τώρα προέχει η ηρεμία, αυτό θέλουμε να κρατήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι, γιατί ξαναβγήκαν κι αυτοί στην επιφάνεια»

Για Ρομπέρζ: «Περιμένομε και εμείς ενημέρωση από τους γιατρούς για να ξέρουμε πότε θα επανέλθει»