Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες στέλνει ο ΠΑΝΣΥΦΙ με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Η ντροπιαστική ήττα της περασμένης βδομάδας αποτελεί πλέον παρελθόν.
Υποχρέωση όλων είναι να βρεθεί ο τρόπος έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Δεν χωράνε δικαιολογίες και κούφια λόγια παρά μόνο σκληρή δουλειά και πράξεις!

Το δηλώνουμε για ακόμη μία και τελευταία φορά. Οποίος νιώθει ότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, να σεβαστεί τον κόσμο και την ιστορία αυτής της ομάδας, καλύτερα να σηκωθεί να φύγει από μόνος τους άμεσα.
Εκ μέρους μας δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω ανοχή προς τον οποιονδήποτε μισθοφόρο ο οποίος πιθανώς και έχει παρεξηγήσει το που βρίσκεται.

Ματώστε την βαριά φανέλα που έχετε την τιμή να φοράτε, λυσσάξτε, κατεβάστε επιτέλους αρχίδια και γαμήστε τα σκουλήκια. Όχι για εσάς και τον προσωπικό σας εγωισμό αλλά για όλους εμάς. Για τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και μόνο, που τελευταία αναγκάζεται να γεύεται το φαρμάκι που τον ποτίζετε.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ το Σάββατο θα είναι ανοικτός από νωρίς και όλα τα αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα βρίσκονται εδώ. Σημειώνουμε ότι το οίκημα μας στον Ύψωνα θα παραμείνει κλειστό.
Όπως πάντα με το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα! Αντέξαμε σε πολύ χειρότερες καταστάσεις μα πάντα συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να κρατάμε τα λάβαρα μας ψηλά!

Μέχρι την τελευταία μας πνοή.
Μια ζωή ΑΠΟΛΛΩΝ! Μια ζωή ΘΥΡΑ ΕΝΑ!