Καγκούρια καλημέρα,

Επιστρέφω στο πληκτρολόγιο μου με αφορμή την εσωστρέφεια η οποία επικρατεί σε μερίδα οπαδών της ομάδας μας δίνοντας την ευκαιρία σε αντίπαλους και εχθρούς να μας διαβάλλουν με κάθε τρόπο σε κάθε ευκαιρία.

Αρχίζοντας από τους «επαγγελματίες» δημοσιογράφους και τελειώνοντας σε αντιπάλους οπαδούς και κυρίως της συμπολίτισσας αελ.

Οπαδοί οι οποίοι λανσάρουν διαχρονικά όλα των ειδών τα ερμάρια και κρυψώνες, οπαδοί οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν ασχολούνταν με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Ένα «τενεκεδάκι» της Κόκα Κόλα όπως το αποκαλούσαν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα είναι η αιτία για να αποκτήσουν ένα διασκεδαστικό θράσος.

Θράσος το οποίο υιοθέτησαν και λάνσαραν και αρκετοί ακόμη δημόσιο/κάφροι οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να εμβολιάσουν με δηλητήριο τον κόσμο της ομάδας μας.

Και να επανέρχομαι στην αρχική μου τοποθέτηση περί εσωστρέφειας και άρνησης, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν μερίδα οπαδών μας, οι οποίοι τα βλέπουν όλα ΜΑΥΡΑ.

Αυτά τα στοιχεία είναι που οπλίζουν κάθε είδους Αντιαπολλωνισμού.

Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά ρεπορτάζ τα οποία άπλα και μόνο θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα μας.

Το απόγευμα της Δευτέρας διαβάσαμε με πηχυαίους τίτλους ρεπορτάζ αναφορικά με τις αντιδράσεις οπαδών μας στην ανακοίνωση της μεταγραφής Μπεσάτ.

Αντίστοιχο ρεπορτάζ δεν έχουμε δει για άλλες ομάδες!

Άλλη ιστοσελίδα καλωσόρισε τον Γάλλο ακραίο στην ομάδα μας με τον πλέον χλευαστικό τρόπο, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά!

Δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο για κάποια άλλη μεγάλη ομάδα.

Η πολίτικη κάποιων είναι γνωστή σε όλους μας εδώ και χρόνια και θα πρέπει όλοι οι Απολλωνίστες να τους μαυροπινακίσουμε.

Υ.Σ Κριτική στην ομάδα μας μπορεί να κάνουν μόνο οι Απόλλωνίστες, οι οποίοι το κάνουν γιατί αγαπούν και νιώθουν αυτή την ομάδα. Οι υπόλοιποι το κάνουν άπλα και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους και τα αρρωστημένα τους μυαλά.

Μαέστρο ένα Μανώλη Λιδάκη

Τα λέμε στρινιαρόπεδααααααααα…