Δηλώσεις στον SUPER SPORT FM 104,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα είπε:

– Όσο και αν φαίνεται περίεργο, το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες νίκες μεταξύ των έξι ομάδων, το 3-0 με ΑΕΛ και 4-1 με Απόλλωνα.

– Επίσης μιας και είναι της μόδας τα στατιστικά, από τους αγώνες που έχουν παιχτεί ανάμεσα στις έξι υπάρχουν 10 ισοπαλίες. Είναι και αυτό ένας καθρέφτης του τι έχει συμβεί φέτος για να έχουμε ένα πρωτάθλημα που χαρακτηρίζεται άκρως ανταγωνιστικό.

– Εμείς που πρέπει να δούμε είναι τη δική μας ομάδα και κλείνοντας την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασης, να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουμε μία βάση και να μπούμε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πλήρως προσηλωμένοι για το στόχο που έχουμε.

– Υπάρχει κάποιος που το αμφισβητεί για την κούραση; Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγω και του βάθους του ρόστερ του. Έχουμε δει πολλές ομάδες που δεν έχουν το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ να έχουν ξεφουσκώσει. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά αυτό που αναφέρω είναι γεγονότα. Αν δεν καταφέρουμε από εδώ και πέρα να αποδείξουμε ότι αυτό ήταν μία αιτιολογία, μπορούν κάλλιστα να μας το χρεώσουν και όχι να μας το πιστώσου.

– Τα πρώτα 6 λεπτά χθες το ΑΠΟΕΛ είχε 4 τελικές. Δεν θυμάμαι άλλο παιγνίδι του φετινού πρωταθλήματος να υπήρχε τόση κυριαρχία στα πρώτα 20 λεπτά. Όταν σε αυτό το διάστημα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ήταν επόμενο να δυσκολευτούμε στη συνέχεια γιατί ξέραμε τι είχαμε να διαχειριστούμε.

– Θα ήταν εντελώς διαφορετική η βαθμολογία αυτή τη στιγμή αν σκοράραμε τουλάχιστον ένα τέρμα στα παιγνίδια που δεν είχαμε σκοράρει. Αυτό στο οποίο εστιάζει ο προπονητής της ομάδας είναι στο επιθετικό τρίτο.

– Δεν ξέρω ποια ομάδα θεωρεί τον εαυτό της καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ. Αν κάποιος δει σχεδόν όλα τα παιγνίδια που έχουμε δώσει απέναντι στις υπόλοιπες 5 ομάδες, το μεγάλο ποσοστό είναι μία καλή εικόνα του ΑΠΟΕΛ.

ΥΓ Ρε ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!