Κανείς από τους φιλάθλους του Απόλλωνα δεν παραγνωρίζει αυτά που πέτυχε η διοίκηση τα τελευταία χρόνια και κανείς μας δεν ξεχνά που βρισκόταν η ομάδα μας προτού αναλάβει o Νίκος Κίρζης.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν σηκώνει κριτική όλο αυτό που συμβαίνει ιδιαίτερα την τρέχουσα σεζόν.

Ξημεροβραδιαζόμαστε γι αυτή την ομάδα, αφιερώνουμε τις ώρες μας, την ακολουθούμε παντού και επηρεάζει τη ψυχική μας υγεία όταν έρχονται οι αποτυχίες. Αυτό βέβαια είναι μια επιτυχία της νυν διοίκησης για να είμαστε δίκαιοι.

Πονάμε την ομάδα, όπως είμαστε σίγουροι πως και οι διοικούντες πληγώνονται από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα.

Συμφωνούμε πως έχει κτίσει τις βάσεις μιας επαγγελματικής ευρωπαϊκής ομάδας με την δημιουργία του σύγχρονου προπονητικού κέντρου, έχει εντάξει την ομάδα μας στον ευρωπαϊκό χάρτη καταφέρνοντας να προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο – κάτι που φάνταζε ουτοπικό στο παρελθόν – και έχει φτιάξει μια ομάδα που χαρίζει διαχρονικά επιτυχίες, διαγράφει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα και κατακτάει κύπελλα αυτά τα χρόνια.

Πραγματικά όλοι οι οπαδοί νιώθουν μεγάλη περηφάνια για όλα αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα.

Από την άλλη όμως αυτό που ζητά ο κόσμος του Απόλλωνα είναι το πρωτάθλημα. Ίσως για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος, να χρειάζεται να πολεμήσει πιο έντονα το παρασκήνιο.

Να αντιμετωπίσει πιο δυναμικά την κατάσταση που κυριαρχεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει και πως κατακτώνται τα πρωταθλήματα

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει το ποθητό αποτέλεσμα κι αυτό “χαλάει” την όλη προσπάθεια του.

Για να εξηγούμαστε σωστά δεν απαιτούμε από τον πρόεδρο μας να γίνει ένας απατεώνας όπως τους υπόλοιπους, απλά να πολεμήσει πολύ πιο αποφασιστικά την αλητεία.

Ο Απόλλωνας ήταν, είναι και θα είναι πάντα μεγάλος σύλλογος που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, πόσες φορές πλησιάσαμε τόσο πολύ στον στόχο μας και δεν τα καταφέραμε;

Ως πόσο θα φτάνουμε στην πηγή και να μην πίνουμε νερό στο τέλος;

Ως πότε θα αδικούμαστε και θα λέμε ότι έπρεπε να κατακτούσαμε τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια;

Ο Απολλωνίστας ναι, δεν είναι μαθημένος στα πρωταθλήματα αλλά χρειάζεται ένα για να ξεδιψάσει, να πανηγυρίσει και να δικαιωθεί.

Προς τιμή του προέδρου, βγήκε και μίλησε στον κόσμο πρόσφατα και παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη τα οποία όπως φαίνεται θα στοιχίσουν τον τίτλο. Το κύπελλο ήδη το ξεχάσαμε.

Ελπίζουμε να διορθωθούν τα λάθη και ο κ.Νίκος Κίρζης να μας βγάλει εκ νέου στους δρόμους της Λεμεσού ως πρωταθλητές!