Μπορεί να επικρατεί μια μεγάλη πολεμική κατά της ομάδας μας, μπορεί η ατμόσφαιρα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο να μυρίζει μπαρούτι με την διαφθορά που επικρατεί, ωστόσο για να βρίσκεται η ομάδα μας -7 από τις δυο πρώτες θέσεις του πίνακα αυτό κατά 90% βαραίνει την δική μας ομάδα είτε από τους χειρισμούς του Σεπτεμβρίου εκ μέρους της Διοίκησης ή και από την επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών μας σε παιχνίδια κλειδιά!

Πλέον εδώ και 3 αγωνιστικές η ομάδα δείχνει ότι επανέρχεται, ωστόσο για να κάνει την ολική επαναφορά θα πρέπει να κάνει μια αγωνιστική υπέρβαση η οποία μεταφράζεται σε νίκες μέχρι την διακοπή των Χριστούγεννων.

Τα πολλά λόγια φίλοι Απολλωνίστες είναι φτώχεια. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιδείξουν τα καρύδια τους και με την ποιότητα και το πάθος τους να φέρουν μόνο νίκες!

Όλοι οι αγώνες πλην αυτού με την Πάφο είναι εντός έδρας και ως εκ τούτου θα έχουμε το πλεονέκτημα έναντι των αντίπαλων μας!

Αρά ΑΝ ο Απόλλωνας παρουσιαστεί σαν Απόλλωνας και με συνέπεια, τότε πολύ σύντομα θα ψαλιδίσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!