Με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία για την κακοδιαχείριση που έγινε επί προεδρίας Ανδρέα Παντελή θα βγουν νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Όπως λένε στις τάξεις της Ανόρθωσης, ο κόσμος θα τρίβει τα μάτια του από τα «τέρατα», όπως τα χαρακτήρισε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας», Χρίστος Πουλλαΐδης, αρκεί να στοιχειοθετηθούν.

Όχι μόνο δεν έχει «κοπάσει» ο θυμός του Χρίστου Πουλλαΐδη για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου της προηγούμενης διοίκησης, αλλά εφτά μήνες μετά την επιστροφή του στα διοικητικά της «Κυρίας» στήνει στον… τοίχο τον Ανδρέα Παντελή.

Εξ αρχής ο Χρίστος Πουλλαΐδης, προτού ακόμη αναλάβει την ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας (έστω και αν δεν κατέχει τη θέση του πρόεδρου), είχε θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση της Ανόρθωσης και την παραδειγματική τιμωρία όσων ασέλγησαν στην ομάδα. Από την στιγμή που ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Ανδρέα Παντελή και οι απαντήσεις του δεν ήταν επεξηγηματικές για τα ποσά που φέρονται να απουσιάζουν χωρίς καμία αιτιολόγηση δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy άτομα που εκπροσωπούν την Ανόρθωση έχουν κληθεί για κατάθεση τέσσερις φορές έως τώρα. Αναμένεται πως σύντομα θα κληθεί για κατάθεση και ο Ανδρέας Παντελή, εφόσον διαπιστωθεί από τις Αρχές ότι κρίνεται αναγκαίο.

YΓ. Απλά για να μην ξεχνιόμαστε φίλοι Ανορθωσιάτες!

ΠΗΓΗ:www.goal.philenews.com