Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα για την 7η αγωνιστική με την αελ.

Οι απουσίες της ομάδας μας πολλές και σημαντικές.

Πέντε ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Σωφρόνη Αυγουστή και πρόκειται για ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως πρώτης γραμμής και θα είχαν θέση στη βασική ενδεκάδα σε όλες τις ομάδες της 6άδας. Ο λόγος για τους Περέιρα, Παπουλής, Κερμπρ, Μάριος Στυλιανού και Χάμπος Κυριάκου.

Ωστόσο αναμένονται κάποιες επιστροφές των οποίων η απουσία ήταν καθοριστική.

Πρώτος και καλύτερος, ο Σακέτι ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα και η απουσία του στο τελευταίο παιχνίδι ήταν περισσότερο από εμφανής. Πρόκειται για τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά τις αντεπιθέσεις αφού η συνεχής πίεση που εξασκεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Επίσης, θέση στη βασική ενδεκάδα, θα πάρει και ο Βασιλείου. Ο αρχηγός ήταν στον πάγκο στον αγώνα κυπέλλου, ωστόσο ο τραυματισμός του Στυλιανού, υποχρέωσε τον προπονητή να τον χρησιμοποιήσει από πολύ νωρίς.

Τέλος, ο Ρομπέρζ, θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή μας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή και θα εξαρτηθεί από τη σημερινή προπόνηση.

Όποιοι και να αγωνιστούν αύριο, η παρουσία τους θα είναι δυναμική και να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες έτσι ώστε να μειώσουμε την διαφορά από τη πρώτη θέση.