Λίγες ώρες πριν από το σούπερ ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ακοπελ και η ατμόσφαιρα στη Λεμεσό είναι υποτονική.

Καμία απολύτως σχέση με την περσινή ατμόσφαιρα στο αντίστοιχο ντέρμπι, εκεί που η κυανόλευκη πλευρά της Λεμεσού ζούσε και ανέπνεε για τον αγώνα στο Γ.Σ.Π.

Η απογοήτευση είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη τόσο στις αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου, όσο κι από τις αντιδράσεις των διοικούντων.

Οι απογοητεύσεις τις οποίες γνώρισε η ομάδα και ο κόσμος της τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδια καθοριστικά να είναι αρκετές και να δικαιολογούν μέχρι κάποιου σημείου την αντίδραση αυτή, ωστόσο όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ποιο σύλλογο υπηρετούν και υποστηρίζουν.

Είμαστε ο Απόλλωνας αυτός που μέχρι πρότινος γνώριζε την αποθέωση από φίλους και εχθρούς. Δεν μπορεί η κακή πορεία των τελευταίων 2 μηνών να μηδενίσει και να διαγράψει όσα πέτυχε αλλά και το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα στο μέλλον.

Πως γίνεται να σε φοβίζει μια ομάδα η οποία στα τελευταία 2 παιχνίδια μεταξύ μας μέχρι να σκοράρει δεν μας είχε δημιουργήσει την παραμικρή τελική ευκαιρία στην εστία του Μπρούνο Βάλε.

Ο Θρύλος θα ταξιδέψει με άγνοια κινδύνου στη Λευκωσία, και κόντρα στην ομάδα του κράτους, τον Τιμόθεο τον «Πορτοκαλί» και τους χιλιάδες βολεμένους θα κυνηγήσει τη νίκη!

Εμπρός του ΘΡΥΛΟΥ παλληκάρια!