Λέγαμε στην αρχή του καλοκαιριού ότι η ομάδα “πάγωσε” στις τρεις προσθήκες. Των Μολ, Αγκίρε και Μπεσάτ.

Περιμέναμε να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί με την περαιτέρω ενίσχυση κι αυτό που ακούγαμε ήταν ότι στις προσθήκες θεωρούνται και οι επιστροφές των τριών δανεικών.

Η ομάδα ταξίδεψε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας κι ακόμη δεν προχώρησε σε άλλες μεταγραφές.

Με το που ξεκίνησε όμως η διοίκηση τις μεταγραφές, δεν σταμάτησε να “πυροβολεί”.

Είπαμε ξανά για την αποφασιστικότητα της διοίκησης σε προηγούμενο άρθρο.

Η αρχή έγινε με τον Γκακπέ. Ένα ακραίο επιθετικό που είναι ταχύτατος και έχει παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια πυροδοτήθηκε η βόμβα Γιαννιώτας που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού καθώς οι ικανότητες του είναι γνωστές από την προηγούμενη του παρουσία στην Κύπρο.

Έπειτα έγινε η προσθήκη του Σάλαϊ. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουγγαρίας που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφική επένδυση του Απόλλωνα.

Ακολούθως ήρθε στην ομάδα ο Ροτζέρ Μ΄Πιντά κατευθείαν από την Γιουβέντους. Να φέρνεις ποδοσφαιριστή από την μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας, δεν είναι και λίγο πράγμα.

Τέλος, έγινε το μεγάλο μπαμ. Ο Εμίλιο Ενσούε. Ο ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά στον ανταγωνιστή μας πριν από δύο χρόνια και του χάρισε το πρωτάθλημα. Ένας πανάκριβος ποδοσφαιριστής με κυριότερο του χαρακτηριστικό το πνεύμα νικητή.

Αυτές μάλιστα. Είναι μεταγραφές.

Και περιμένουμε το μεγαλύτερο μπαμ. Στην επίθεση.

Όλοι στο Ακρωτήρι να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας τι σημαίνει Απόλλων. Να τους δώσουμε να καταλάβουν που ήρθαν. Να αντιληφθούν τις απαιτήσεις των οπαδών αλλά και της ομάδας στην οποία αγωνίζονται.