Ο προπονητής μας έλαβε την απόφαση στην αρχή της σεζόν όπως αφήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάνε σε άλλες μικρότερες ομάδες για να αγωνιστούν πολύ περισσότερα λεπτά απ’ όσο θα αγωνιζόντουσαν αν έμεναν στον Απόλλωνα. Αυτό μάλιστα έγινε μετά από δική τους επιθυμία, βάσει δικών τους δηλώσεων.

Μια περίπτωση είναι αυτή του Ματία Σπόλιαριτς, γιος του ίσως καλύτερου ξένου στην ιστορία της ομάδας μας, Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με επιτυχία στην Αλκή και θα μπορούσε κάποιος να πει πως είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αν η ομάδα της Ορόκλινης παραμείνει στην Α’ κατηγορία τότε θα μπορεί να πει πως το χρωστά στον νεαρό.

Ο διεθνής μέσος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του σε 27 συμμετοχές, έχοντας 8 πετύχει τέρματα με τα δύο εξ αυτών να είναι καθοριστικά και να χάρισαν στην ομάδα του 6 βαθμούς!

Μέσα από τις εμφανίσεις του μάλιστα κέρδισε και κλήση στην εθνική Ανδρών, αφού ντεμπούταρε στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο, ενώ αγωνίστηκε και στον αγώνα με το Βέλγιο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Αλκή επικοινώνησε με τον Απόλλωνα εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει τον Σπόλιαριτς και ενόψει της νέας περιόδου.

Όπως φαίνεται η επιλογή να σταλεί δανεικός σε μία άλλη ομάδα, έτσι ώστε να “ψηθεί” ήταν απόλυτα σωστή και ο νεαρός θεωρείται έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.