Ο προπονητής μας έλαβε την απόφαση στην αρχή της σεζόν όπως αφήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάνε σε άλλες μικρότερες ομάδες για να αγωνιστούν πολύ περισσότερα λεπτά απ’ όσο θα αγωνιζόντουσαν αν έμεναν στον Απόλλωνα. Αυτό μάλιστα έγινε μετά από δική τους επιθυμία, βάσει δικών τους δηλώσεων.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είδαμε την περίπτωση του Ματία Σπόλιαριτς.

Επίσης αναλύσαμε και την περίπτωση του Ιωάννη Πίττα.

Σε αυτό το ρεπορτάζ θα δούμε πως τα πήγε ο τρίτος Κύπριος της ομάδας που πήγε δανεικός. Ο λόγος για τον Ανδρέα Καρώ.

Μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα στη Νέα Σαλαμίνα την περίοδο 2017-18, ο 22χρονος αμυντικός ήθελε να αποκτήσει κι άλλες εμπειρίες σε μια μικρομεσαία ομάδα έτσι ώστε να πάρει ακόμη μία γεμάτη χρονιά.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν νιώθει δικαιωμένος γι αυτή του την απόφαση καθώς όπως φάνηκε και στην ομάδα μας θα έπαιρνε αρκετά λεπτά συμμετοχής με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιούστε, ωστόσο στην ομάδα της Πάφου αγωνίστηκε 19 φορές πετυχαίνοντας και δύο γκολ. Πέντε συμμετοχές μέτρησε και στον θεσμό του Κυπέλλου πετυχαίνοντας μάλιστα ακόμη ένα γκολ.

Ο Καρώ είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, πράγμα που έκανε πολλές φορές στη φετινή περίοδο με την Παφιακή ομάδα.

Η παρουσία του δυναμικού αμυντικού στην Πάφο ήταν πέρα για πέρα σημαντική και βοήθησε την ομάδα του να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η επιστροφή του στο Κολόσσι θεωρείται δεδομένη, ωστόσο θα πρέπει να διεκδικήσει μαζί με τους άλλους μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.