Ο Κάγκουρας γράφει για τον Απόλλωνα που έκανε περίπατο ένα δύσκολο παιχνίδι που καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο!

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλωνας και μετά το τραγικό ξεκίνημα και την αδυναμία σταθερότητας που τον έχουν φέρει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, αυτό που έχει σημασία, αυτό που μετρά τούτη την εποχή, είναι οι βαθμοί.

Είναι οι νίκες, είναι τα τρίποντα, που θα φέρουν Απόλλωνα σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα και θα του δώσουν ώθηση για να τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κοντά αν όχι στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από αυτή την οπτική γωνία, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή πήρε το ζητούμενο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έβαλε στο σακούλι τους πόντους και προχωρά!

Έκανε σωστά την δουλειά, πανηγυρίζοντας τρίτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα φέτος και σκοράροντας για πρώτη φορά 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Πλέον η προσοχή στρέφεται άμεσα στον επόμενο δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος πρέπει άμεσα να κερδηθεί για να δοθεί συνέχεια στην αντίθεση των τελευταίων τεσσάρων αγώνων.

Εάν η ομάδα πετύχει τον στόχο της τότε θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να πλησιάσει τις πρώτες προνομιούχες θέσεις του πίνακα.

Μαέστρο ένα Στάματη Κόκοτα σε παρακαλώ!