Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”,  Goal.com.cy, το πιο κάτω απόσπασμα από το υπόμνημα του Χρήστου Πουλλαΐδη που αφορά την οικονομική διαχείριση της διοίκησης Ανδρέα Παντελή στην Ανόρθωση:

«Η Διοίκηση Ανδρέα Παντελή έχει κατά τη διάρκεια της θητείας της διαχειριστεί κατά τον χειρότερο τρόπο τα οικονομικά της ομάδας. Απέτυχε να ακολουθήσει διαδικασίες χρηστής διοίκησης και διαφάνειας οδηγώντας μέσα σε δύο χρόνια σε διπλασιασμό των χρεών σε Κράτος, ομοσπονδία, ποδοσφαιριστές και άλλους πιστωτές. Προεισέπραξε και κατασπατάλησε μελλοντικά έσοδα, αφαίμαξε χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα».

Τελικά το να είναι κανείς τίμιος στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι μεγάλο προτέρημα. Ευτυχώς στον Απόλλωνα δεν έχουμε τέτοιους παράγοντες στη διαχείριση των οικονομικών της ομάδας, ούτε τέτοιους ανθρώπους που θα μπορούσαν να διασύρουν το όνομα της.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ανόρθωση πριν από μερικά χρόνια κι επέστρεψε το 2017 ως “Μεσσίας” επανέλαβε την ίδια τακτική έτσι ώστε να βγάλει εύκολο χρήμα.