Καλησπέρα Καγκούρια μου,

Έκανα ημέρες να εμφανιστώ γιατί πάνω απ΄όλα ήθελα να ηρεμίσω πρώτα εγώ και μετά η όλη κατάσταση η οποία ήταν προϊόν της μεγάλης απογοήτευσης που προκάλεσε το πολύ κακό τελείωμα της χρονιάς από την ομάδα μας.

Η αφορμή και το ερέθισμα για να κάνω εκ νέου την επανεμφάνιση μου είναι η κωλυσιεργία που παρατηρείτε στις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών κάτι το οποίο μου θυμίζει κάτι από το περσινό καλοκαίρι.

Μπορεί όπως μας μεταφέρουν επίσημα χείλη της ομάδας ο προγραμματισμός της ομάδας μας να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, όμως οι ανακοινώσεις και οι αφίξεις καινούργιων ποδοσφαιριστών μόνο το αντίθετο αποδεικνύει.

Έχουν απομείνει 25 ημέρες πριν από τη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, κι ακόμη κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα. Απεναντίας οκτώ ποδοσφαιριστές πέρασαν την πόρτα εξόδου κάτι το οποίο σαφέστατα δεν είναι ευχάριστο και ούτε μπορεί να διαφοροποιήσει το βαρύ κλίμα στις τάξεις των οπαδών μας.

Κίρζη, Κονναφή και Σωφρόνη ο κόσμος ζητά την δημιουργία της ελπίδας η οποία χάθηκε τους τελευταίους μήνες τόσο από την κακή πορεία της ομάδας όσο και από κάποιους δικούς σας χειρισμούς.

Ως εκ τούτου εσείς μπορείτε και να γυρίσετε το φύλλο και δώσετε εκ νέου δυναμική στο σύλλογο με την έλευση καλών και ποιητικών ποδοσφαιριστών.

Για την ώρα μας έχετε καρφωμένους στα τηλεφωνά και τους υπολογιστές μας κάνοντας συνεχώς refresh για το αν θα προκύψει κάποιο σημαντικό νέο για την ομάδα.

Ευελπιστούμε οι μέρες οι οποίες θα ακολουθήσουν να έχουν χαρμόσυνα νέα για την ομάδα.

Μαέστρο ένα Νταλάρα παρακαλώ!

Υ.Σ  Τα καλοκαίρια ζηλεύω πάντοτε τους ελέυθερους μόνο και μόνο για μανούλια που κυκλοφορούν!