Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο είχαν μεγάλο κόστος με αποκορύφωμα την προσθήκη του Αττίλα Σάλαϊ του οποίου η μεταγραφή θεωρείται η ακριβότερη που έκανε ποτέ στην ιστορία της η ομάδα μας.

Πέρα όμως από τον Ούγγρο, λεφτά δόθηκαν και για τις προσθήκες των Αγκίρε και Γκακπέ ενώ ακριβά είναι και τα συμβόλαια των Μπεσάτ και Γιαννιώτα, ιδιαίτερα του τελευταίου.

Ναι μεν οι αποχωρήσαντες της περασμένης σεζόν απελευθέρωσαν ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ της ομάδας μας, ωστόσο οι πιο πάνω προσθήκες κόστισαν πολύ ακριβά καθώς στοίχισε και η αγορά τους από τις ομάδες τους. Εννοείται ότι μέσα στο μπάτζετ συμπεριλαμβάνονται και τα χρήματα για τις αποζημιώσεις των ποδοσφαιριστών που έφυγαν.

Όπως φαίνεται από τις μεταγραφές, ο πρόεδρος του Απόλλωνα έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη σε μία προσπάθεια ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας. Αποδείχτηκε από τις μεταγραφές ότι οι διοικούντες έχουν μάθει από τα περσινά λάθη και τα διορθώνουν καθώς προχώρησαν σε αρκετές ακριβές μεταγραφές.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά, αφού δεν είναι σημαίνει ότι όταν αγοράζεις κάποιον ακριβά ότι θα σου βγει. Το μόνο που δεν είναι θεωρητικό μέχρι στιγμής είναι το χρήμα που ξοδεύτηκε για αυτές τις μεταγραφές.

Όλες αυτές οι μεταγραφές ανέβασαν την ποιότητα του ρόστερ και πρόσθεσαν το απαιτούμενο βάθος για μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η διοίκηση έμαθε από τα λάθη της κι αυτό που χρειάζεται τώρα είναι την στήριξη των οπαδών της.

Μετά τις περσινές αποτυχίες σιώπησε στη γωνιά της αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που της αναλογούσαν και έκανε το αυτονόητο. Έφερε παίκτες.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί ήταν δικαιολογημένα ξενερωμένοι και τα είχαν με την διοίκηση που δεν βοήθησε την ομάδα όταν το χρειαζόταν.

Ωστόσο, σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο αριθμός των 600-700 διαρκείας για μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα είναι απλά ντροπιαστικός.

Δυστυχώς μάθαμε να έχουμε μόνο απαιτήσεις από την ομάδα μας και να μην της δίνουμε ποτέ τίποτα. Η έμπρακτη στήριξη φαίνεται μόνο από την παρουσία μας στο γήπεδο και όταν δεν υπάρχουν αγώνες με την αγορά των διαρκείας.

Αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος έχει τα καβούρια στη τσέπη στο τέλος.

Η ομάδα έκανε το καθήκον της. Εμείς;