Οι τελευταίες φιλικές νίκες και κυρίως οι εμφανίσεις επανέφεραν τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι αφού πρόκειται για καθαρά φιλικούς αγώνες.

Είναι σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει η ομάδα τη σωστή δουλειά η οποία άρχισε από τον τομέα της φυσικής κατάστασης, κι ακολούθως στο αγωνιστικό μέρος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε αρκετά με τους συνεργάτες τις προηγούμενες εβδομάδες στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ τις τελευταίες ημέρες μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων θα δουλέψουν στο τακτικό κομμάτι.

Οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού έβγαλαν κάποια καλά στοιχεία τόσο μεσοεπιθετικά, αλλά και αμυντικά.

Στο επιθετικό τρίτο η ομάδα μας ήταν παραγωγική τόσο από τον άξονα μα και από τις πτέρυγες δημιουργώντας αρκετές τελικές προσπάθειες στην εστία του αντιπάλου.

Αμυντικά και πάλι δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την αμυντική μας λειτουργία στις αντεπιθέσεις των αντίπαλων.

Ήδη η παρουσία του Βαλεντίν κάνει την διαφορά και σε συνδυασμό με την αναμενομένη άνοδο στην απόδοση των Γιούστε, Μάρκοβιτς, Ντένιτς και Χάμπου θα βρεθεί η χημεία και στον τομέα αυτό.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή, και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλεία, αλλά και να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση με την απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού και ενός ικανότατου επιτελικού μέσου.