Απρόσμενη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση του Βαλεντίν Ρομπέρζ, καθώς δυο ομάδες από την Ελλάδα έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό είναι γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες είχε ατονήσει. Εντούτοις μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα κόντρα στην Λαμία και τις αμυντικές αδυναμίες που επέδειξαν οι πράσινοι της Αθήνας, επανέφερε το θέμα στην πρώτη γραμμή για την ομάδα του Δώνη και μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Νταμπίζα πιέζουν με κάθε τρόπο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα το νέο ενδιαφέρον προέρχεται και πάλι από την Ελληνική πρωτεύουσα και την ομάδα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταύρωνες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας , το πρωί της Δευτέρας (26/08) η ΑΕΚ επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας μας αναφορικά με την υπόθεση του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Συγκεκριμένα άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη, επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της κυανόλευκης διοίκησης ζητώντας λεπτομέρειες για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού και κατά πόσον μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει άμεσα στα Σπάτα.