Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 δεν ξέχνα, η μνήμη μας δεν ξεθωριάζει.

20 Ιουλίου σήμερα, ημέρα θλίψης για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Θυμόμαστε όλοι μας εκείνη την αποφράδα μέρα που έμελλε να ξημερώσει, το μαύρο εκείνο καλοκαίρι του 74′ στην Πατρίδα μας.

Πέρασαν κιόλας σαράντα έξι ολόκληρα χρόνια, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Ιουλίου 1974 άρχισαν τα πρώτα τουρκικά ερπυστριοφόρα να αποβιβάζονται από τα πλοία, και να εισβάλουν ανενδοίαστα από τα παραλία της Κερύνειας στα αγια χώματα μας.

Μια παράνομη εισβολή που έγινε για να προστατεύσουν τους γνωστούς σε όλους μας λινοβάμβακες(ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ), επικαλούμενοι το άρθρο 4 της Συνθήκης Εγγυήσεων, που μετέπειτα η Τουρκία με την άθλια πολιτική προπαγάνδα της κατάφερε να το πλασάρει στην παγκόσμια κοινή γνώμη ως επιχείρηση ειρήνευσης, κατι το οποίο φυσικά δεν ισχύει αφού συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κατέχει παράνομα, το 35% του εδάφους της Κύπρου.

Η εισβολή του Αττίλα στις 20 του Ιούλη απoτέλεσε το πρώτο μέρος της κυπριακής τραγωδίας, αφού σχεδόν ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου του 1974, το αποτροπιαστικό έγκλημα τους ολοκληρώθηκε με την κατοχή της Αμμοχώστου, και της χερσονήσου της Καρπασίας.

Ευχή όλων μας οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στα σπίτια τους, και την επόμενη χρονιά οι σειρήνες να ηχήσουν ξανά σε ολόκληρο το νησί αλλά αυτή τη φορά για να γιορτάσουμε την επέτειο της απελευθέρωσης της πατρίδας μας από τους βάρβαρους κατακτητές.

Υ.Γ Η Τουρκική προπαγάνδα και προκλητικότητα οργιάζει. Έλληνα ξύπνα, καθημερινά με τον τρόπο τους σου κλέβουν την πατρίδα, τι δεν καταλαβαίνεις;

Υ.Γ Τέλος στις μπαρούφες των πολιτικών τζογαδόρων και του κάθε καμένου παράφρονα ακόλουθου τους, περί ελληνοτουρκικής φιλίας. Κύπρος, Πόντος, Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία, Ιμβρος, Τενεδος, Ίμια, Θράκη ο εχθρός είναι κοινός.

Υ.Γ Οχι στη μετατροπή του Ναού της Βασιλεύουσας σε τζάμι.Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, είναι θέλημα Θεού να γίνει και πάλι ελληνική, θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία”.

34υ