Πολύ κρίσιμο χαρακτηρίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα στον Απόλλωνα, διάστημα στο οποίο οι διοικούντες και κυρίως οι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου θα πρέπει να λάβουν τις σημαντικές και κυρίως σωστές αποφάσεις.

Αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και αλλά θέματα τα οποία αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σημαντικά στοιχεία τα οποία θα καθορίσουν και τον βαθμό επιτυχίας των συγκεκριμένων αποφάσεων είναι το καθαρό μυαλό και η σύνεση.

Όλοι στην ομάδα θα πρέπει να διαθέτουν διαύγεια την ώρα των αποφάσεων και όχι να παρθούν αποφάσεις προϊόν της απογοήτευσης και της θολούρας που επικρατεί στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες.

Ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα χρειάζεται ηρεμία και ταυτόχρονα πηγές ενέργειας.

Ενέργεια η οποία θα δημιουργήσει στον κόσμο εκ νέου την ελπίδα, αλλά και σ’ αυτούς που εργάζονται καθημερινά στο σύλλογο για να βρουν τα κίνητρα να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη ημέρα.

Όπως πληροφορούμαστε ο προγραμματισμός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και ανακοινώσεις, τόσο στον τομέα των αποδεσμεύσεων όσο και των ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στην ομάδα.